Opgelet: Onze webshop is gesloten van 15 juli t.e.m. 7 augustus. We wensen u een fijne zomer toe.

Welkom bij kurkonline.be

Wij zijn een kurkspeciaalzaak sinds 1982. Een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring. Wij streven ernaar onze klanten het grootste assortiment van heel de Benelux te kunnen aanbieden op het gebied van kurk. Vanwege onze grootschalige inkoop zijn wij vaak ook nog de goedkoopste aanbieder.

In onze uitgebreide toonzaal vindt u kurkkleef tegels in meer dan 30 verschillende structuren in effectief ieder gewenste kleur. Dit kleuren doen we zelf in ons eigen werkhuis.Verder vindt u er kurkvloeren met kliksysteem van verschillende leveranciers. Ook kurkvloeren met een houtlook - de zogenaamde Digi kurk of Art-comfort vindt u bij ons en kurkvloeren met een vinyl toplaag. Ongeveer de helft van onze klanten plaatst hun vloer of wand zelf, maar we hebben ook een eigen plaatsingsdienst. Voor meer info en foto's surf naar www.kurco.be.

Onze webwinkel www.kurkonline.be bestaat al sinds 2009. U vindt hier een deel van ons assortiment. Ook alle benodigdhedenals lak en lijm kunt u hier bestellen. Verder hebben wij achter onze toonzaal een outlet geopend. In samenwerking met onze leveranciers vindt u hier vele restanten en eindereeksen aan super lage prijzen. Een deel hiervan vindt u in onze webwinkel onder de promo's.

Sinds 2015 zijn we nog verder gegaan in de kurk. Kurk is een enorm veelzijdig materiaal. Wist u dat je er ook handtassen, portemonnees, sieraden, iPhone hoesjes, pennen, boekjes en nog veel meer van kurnt maken? Dit vindt u in onze nieuwe webwinkel www.kurkgoodies.be en natuurlijk ook in onze toonzaal.

Uw KurkOnline bestelling


U kunt uw bestelling plaatsen via kurkonline.be. U ontvangt dan een gespecificeerde bestelbon. Betalen kan via de betaalknop. Indien u niet op de betaalknop klikt ontvangen wij uw bestelling en sturen u uw bestelbon via email door. U kunt dan via overschrijving betalen. Na ontvangst van uw betaling kunnen wij uw bestelling verzenden. Ook hiervan ontvangt u vooraf een email. De verzending gebeurt via Kiala (naar een Kiala punt in uw buurt) of via DPD naar uw woonadres. Afhankelijk van het gewicht en de afmeting van uw artikelen verdelen wij uw bestelling in 1 - 2 of soms 3 pakjes. Grote bestellingen moeten per vrachtwagen worden aangeleverd. Wij proberen dit zoveel mogelijkz elf te doen. Woont u niet te ver uit de buurt? Dan kunt u uw bestelling ook zelf komen halen, dit is geheel gratis en wij kunnen u persoonlijk nog wat uitleg geven als u dit wenst. Gelieve hiervoor wel een afspraak te maken om zeker te zijn dat uw bestelling klaarstaat. u kunt dan ook in de toonzaal afrekenen - contant of met bankcontact.

 

Outlet / magazijnverkoop

Omdat wij een zeer grote afnemer zijn bij diverse kurkleveranciers en fabrieken horen wij altijd als eerste alles over rest partijen en eindereeksen. Daar doen wij uiteraard ons voordeel mee, maar u ook!
Deze restanten verkopen we aan super lage prijzen via onze webwinkel, maar u kunt ze ook komen bekijken in onze Outlet.
Iedere donderdag-vrijdag-zaterdag geopend van 10 - 18 uur.

Mijn bestelling

Er zitten nog geen producten in uw winkelmandje